Αποστολές & Επιστροφές

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τους τρόπους αποστολής & την πολιτική επιστροφής του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σουλίου 10
Νέα Χαλκηδόνα
Αττική

(+30)210 57 87 377

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε.

Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις των προϊόντων που πραγματοποιούνται στην ελληνική επικράτεια γίνονται εντός δύο – τριών (2-3) εργάσιμων ημερών μέσω της εταιρείας COURIER CENTER ή  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση. Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί για διάφορους λόγους ανωτέρας βίας, π.χ. δυσμενείς καιρικές συνθήκες.Το κόστος αποστολής έχει οριστεί στα 3,00€ για παραγγελίες μέχρι 50€ . Για παραγγελίες άνω των 50 € δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στην φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση. Οι παραδόσεις των προϊόντων που πραγματοποιούνται στην Κύπρο γίνονται εντός τριών – πέντε (3-5) εργάσιμων ημερών. Το κόστος αποστολής έχει οριστεί στα 10,00€ για παραγγελίες μέχρι 100€. Για παραγγελίες άνω των 100,00€ δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς. Για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ισχύει η χρέωση των μεταφορικών σύν 3,00 € για το κόστος της αντικαταβολής. Για αγορές άνω των 100 € με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή χρεώνεται μόνο το κόστος της αντικαταβολής.

Υπαναχώρηση - Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο πελάτης του positivo.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του positivo.gr. Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (15) δεκαπέντε ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με έξοδα, κίνδυνο και ευθύνη για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή, εκτός από τα εμπορεύματα του παρόντος τιμολογίου. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το positivo.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Υπάρχει η δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την έναρξη της αποστολής. Οι αποστολές γίνονται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή στις 10:00-18:00. Για να ακυρώσετε την παραγγελία μπορείτε να στείλτε e-mail στο [email protected] , ή να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5712067